Home » De Pepernotenboot

Bezoek de Pepernotenboot van Sinterklaas en beleef een onvergetelijk avontuur in de stadshaven van Heusden.

Wij heten u welkom in Heusden

De Pepernotenboot van Sinterklaas ligt voor u aangemeerd in de oude stadshaven van Heusden, via de houten trap bereikt u de Pepernotenboot. Bij de loopplank van de Pepernotenboot wordt u enthousiast welkom geheten door Desinfectiepiet. Wij nemen de Coronaregels uiteraard serieus zodat uw gezin veilig bij Sinterklaas op audiëntie kan komen.

 

Binnen in de Pepernotenboot is er plaats voor 1 gezin per bezoek. Sinterklaas en de Pieten zijn er dan exclusief voor jullie. Uiteraard leest Sinterklaas voor uit het grote boek, beantwoordt hij vragen en neemt hij heel graag mooie tekeningen in ontvangst.

 

Voor alle kinderen is er een cadeautje en ook een snoepzak van Sinterklaas... Voor de papa’s en mama’s hebben we een lekker bakje koffie of thee aan boord en voor de kinderen een glaasje Pietendrank.

 

Aan het eind van uw bezoek kunnen de kinderen op het dek nog op de foto met Sinterklaas en de Pieten. Een onvergetelijke ervaring voor jong & oud op de Pepernotenboot van Sinterklaas in de oude stadshaven van Heusden.

 

Ahoy Sinterklaas en de Pieten...

Wilt u ook met uw gezin op audiëntie komen bij Sinterklaas aan boord van de Pepernotenboot? Deze ervaring per gezin kost slechts €65,- en duurt een half uur.

 

Kijk voor een beschikbaar plekje in de agenda van Sinterklaas en neem daarna contact op via het contactformulier voor je boeking.

 

De opstapplaats is in de oude stadshaven van de vestingstad Heusden. Deze ligt naast het plein, de vismarkt waar ook de Pannenkoekenbakker is gevestigd. (Vismarkt 4, 5256 BC Heusden)

 

De foto's hieronder is een impressie van voorgaande jaren. Dit jaar is een bezoek aan Sinterklaas geheel corona-proof!