Ontvang een persoonlijke brief van Sinterklaas

Beste vrienden van Sinterklaas,

Wij hebben iets unieks voor de kleine gelovigen. Hoe zou u het vinden als Sinterklaas uw kind/kinderen een persoonlijke brief uit naam stuurt van Sinterklaas? En niet zo maar een brief, maar een hele bijzondere brief!

 

Een mooie gekleurde envelop, met eigen postzegel van Sinterklaas, originele wax-stempel van Sinterklaas met inscriptie en luxe papier met watermerk. Wij hebben de mogelijkheid te kiezen uit twee verschillende brieven. Wij hebben ze voor een individueel kind of voor meerdere kinderen. 

In de brieven staan algemene zaken zoals:  dank voor het lekkers voor het paard en de tekening(en), goed geluisterd enz, maar ook persoonlijke zaken die u mij aanlevert Deze worden in de brief verwerkt. Verder zal er in staan dat Sinterklaas, wanneer hij tijd heeft, misschien wel langs komt. Maar er staat natuurlijk in dat dit niet zeker is en ook niet wanneer. (spannend)

 

Wat zegt u ervan? Via de post een “echte” brief van Sinterklaas.

 

Hebben jullie interesse in een “echte“ brief van Sinterklaas met unieke postzegel van Sinterklaas zelf en wax stempel, dan kunt u deze hieronder bestellen en het formulier invullen.

 

De vergoeding voor de brief is slechts € 7.50 per brief.

 

U betaalt de vergoeding voor de brief per bank, en na ontvangst sturen wij de brief of brieven toe. 

 

In afwachting van uw reactie,